Loratex

Sinds de oprichting is Loratex uitgegroeid tot een leider in de zonneweringsindustrie. Ons bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan producten op maat en naar wens van de klant.

Wij kiezen altijd het beste voor onze klanten. Met hoge kwaliteit en nadruk op comfort  zorgen we voor een esthetische oplossing voor al uw wensen, zowel voor binnen- als buitenshuis en in de tuin. Dit heeft als extra voordeel dat er een gevoel van veiligheid en privacy wordt gecreeërd, zeker bij een stevig rolluik of rolhekken.

Het bedrijf is een grote speler op de markt en wordt benadrukt samen met onze partners, waarvan u de logo's hierboven terugvindt. Indien u meer informatie wenst over onze partners kan u dit zien op onze Merken pagina.

Al onze producten worden voor u speciaal op maat gemaakt en zijn daardoor altijd afgestemd op uw wensen en situatie.
Bovendien is innovatie één van de redenen van ons success, wat wil zeggen dat u altijd producten ontvangt die voldoen aan de laatste trends en normen.


 


Met onze producten dragen wij bij aan een aangenaam milieu. De zonneweringen zorgen ervoor dat er geen ongewenst licht of warmte in huis komt, waardoor het lekker koel blijft in de zomer. In de winter heeft de zonnewering een isolerend effect.
Het grootste voordeel hiervan is dat er dus kosten bespaard worden aan klimaatregeling zoals airco of verwarming.

Door het uitgebreid pallet aan opties is er voor elke leefomgeving de perfecte oplossing op gebied van zowel kleur als design en is dit in vele gevallen niet alleen de oplossing, maar ook een meerwaarde.

De plaatsing van onze producten gebeurt door vakmannen met ervaring en professionalisme. Zij weten ook het antwoord op al uw vragen moest u er nog hebben tijdens het plaatsen. Natuurlijk zijn we in Loratex zelf ook altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Houd u van comfort, kwaliteit en design?
Dan is Loratex the place to be.