Zonneschermen

Knikarmschermen.jpg

Knikarmschermen

Zonwering in de vorm van een zonneluifel, zonnetent of ook wel knikarmscherm genoemd plaatsen we tegen de gevel van je woning. Samen met jou zoeken we naar de beste mogelijkheden qua design en montage van jouw scherm.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen voor plaatsen waar de doorloop niet verhinderd mag worden. De meeste modellen kunnen horizontaal afgesteld worden, door de handige toepassing van aangepaste knikarmen. Door een sterke constructie kunnen grote oppervlaktes zoals terrassen van schaduw voorzien zijn, terwijl onder het scherm alle plaats vrij blijft. Zo heeft u de voordelen van het scherm en heeft u alle loopvrijheid onder het scherm zonder verhinderingen.

De nieuwe generatie aan knikarmzonneschermen heeft een stofvrije behuizing voor de oprolas en voor het doek. Het gebruikt een betrouwbare techniek met een perfecte afwerking, in een compacte en elegante vormgeving. We verkopen u de absolute top zowel wat betreft het design, de robuustheid en het concept. Dit voor zowel professioneel gebruik zoals winkels, horecazaken als de particulier voor wie de sterkte even belangrijk is als design.

Manueel of elektrisch met of zonder windbeveiliging en met verschillende doeksoorten in een groot gamma effen of gestreepte kleuren. Zo personaliseert u uw knikarmscherm. Voeg bijvoorbeeld ledverlichting toe voor een sfeervol effect of een verwarmingselement dat u en uw gasten heerlijk warm houdt op koelere avonden. Op zonnige dagen vergroot u het schaduwoppervlak dan weer door het toevoegen van een extra volant aan de voorlijst, dit kan voor schermen tot 6 meter.

U kan ook met 2 knikarmen op een zelfdragende structuur op grondankers of bevestiging in bloempotten schaduw creëren waar u het wenst zonder dat u een muur of veranda nodig heeft. Kom alvast de verschillende designs, kleuren, afmetingen en opties ontdekken in onze showroom. 

20211110_160148.jpg

Schaararmscherm

Het schaararm zonnescherm is speciaal voor de horeca ontwikkeld. De zware stalen armen zijn zeer stabiel en kunnen ook met minder goed weer blijven hangen en zo een regenwerende werking vervullen. De speciale zware armen zorgen voor stabiliteit bij iets meer wind en regen. Er kunnen meerdere schermen naast elkaar worden gemonteerd en als één geheel worden bediend. Grote terrasafmetingen van 10 meter op 5 meter en de strakke uitstraling, biedt grote voordelen voor uw terras. Vanzelfsprekend is naamsvermelding al dan niet met logo mogelijk, zowel geschilderd of zelfs met ingebouwde ledverlichting. 

Markiezen2.jpg

Markiezen

De nostalgische klasse van dit zonweringsproduct spreekt vanzelf. Markiezen worden bij ons van onderhoudsvrij aluminium gemaakt. De unieke uitstraling zorgt voor een sieraad aan uw gevel. Zowel een moderne als klassieke woning of zaak krijgt een sfeervol karakter met de markies. De markies is dan ook zeker terug van weggeweest! Doordat de zijkanten van een markies dicht zijn, is de hinderlijke zij-inval van zonlicht niet meer van toepassing.

Doekkleuren zelf te bepalen uit de gehele doekcollecties die we voeren. Volants classic gegolfd of strak modern recht, met of zonder opschrift, u bepaalt wat u wensten wij voeren het uit. Zo is er de bolle markies gekend uit de romantische sfeer van Franse hotels. Hierbij kan je kiezen tussen een vast systeem of een optrekbaar waarbij u de markiezen handmatig of elektrisch kan bedienen. Er zijn ook rechte, moderne markiezen met een strakke uitstraling waarbij de flexibele zijkanten open en dicht kunnen en het bovenste vlak de perfecte plaats is voor publiciteit. 

Windblocker.jpg

Windblocker

Wilt u wind en nieuwsgierige blikken tegenhouden én laterale schaduw creëren, kies dan voor een windblocker of terrasscherm. Het gespannen doek kunt u rechtstreeks aan de muur of aan een paal bevestigen. De geïntegreerde veer zorgt voor een optimale spanning van het doek. De elegante beschermkast beschermt het doek in opgerolde toestand. Afmetingen met een hoogte van 1,86 meter tot 4 meter breedte.

Een vraag over onze zonneschermen?

Heeft u nog vragen over onze zonneschermen en de verschillende mogelijkheden, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij beantwoorden elke vraag zo snel mogelijk en helpen u graag verder.