Merken in zonwering

merk-brustor.jpg

Brustor

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De techniek is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: de producten van Brustor behoren tot het kruim van wat de markt te bieden heeft. Met Brustor luifels zal jij gegarandeerd van het buitenleven genieten. 

Meer info
merk-somfy.jpg

Somfy

De oplossingen van Somfy sturen de openingen van uw woning aan. De motoren en automatische systemen werden ontworpen om u de kans te bieden volop te genieten van rolluiken, binnen- en buitenzonwering, garagedeuren en toegangspoorten, op het ritme van uw behoeften en voorkeuren. Ze zijn weldoordacht en gebruiksvriendelijk, en dragen bij tot de kleine dagelijkse genoegens die het leven thuis aangenamer maken. 

Meer info
merk-building-plastics.jpg

Building Plastics

Al bijna 50 jaar is Building Plastics een toonaangevende specialist in de productie van aluminium- en kunststofprofielen. Het ruime gamma wordt verwerkt in kwalitatieve producten met het oog op leefcomfort, veiligheid en energiezuinig wonen. We vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring en fundamentele waarden als kwaliteit, klantgerichtheid en een dynamische en nuchtere benadering. 

Meer info
merk-becker.jpg

Becker

Becker buismotoren worden speciaal voor rolluiken, zonweringen en garagepoorten ontworpen. De producten van Becker vindt u uitsluitend bij de vakhandel. En dat heeft een goede reden: uw tevredenheid als klant!

Meer info
merk-dessol.jpg

Dessol

DESSOL is de overkoepelende merknaam voor buitenzonwering, alsook voor aanvullende sfeerproducten en toebehoren hiervoor. Dessol is een afdeling van de groep Schelfhaut.

Meer info
merk-bece.jpg

Bece

Je huis voorzien van raamdecoratie is zoveel meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën of (rol)gordijnen. Het is het creëren van een thuis waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met de raamdecoratie van bece® maak je van jouw huis de perfecte plek. Laat je inspireren en ontdek welke raamdecoratie bij jou past.

Meer info
merk-diaz.jpg

Diaz

Diaz Sunprotection is een 100% Belgische fabrikant van binnenzonwering en raamdecoratie. Daarmee zijn zij uniek in de Benelux. Een grote focus voor hen is balans tussen prijs en kwaliteit. Met een Diaz product kan u er zeker van zijn dat u duurzaamheid in huis haalt. Hun dealers zijn zorgvuldig uitgekozen en bezitten een doorgedreven kennis van raamdecoratie die ze combineren met een algemene feeling voor interieur, sfeer en kleur. 

Meer info
merk-inside-blinds.jpg

Inside Blinds

Al bijna 30 jaar staat Inside persoonlijk garant voor hoogwaardige raamdecoratie, gaande van gordijnen in luxueuze stoffen tot houten jaloezieën die elk interieur een unieke vibe geven. Als Belgische familiebedrijf zetten zij dagdagelijks in op de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten om aan ieders interieurwensen en -noden te voldoen, vandaag én morgen.

Meer info