Loratex, uw partner in zonwering!

over-loratex-2.jpg

Loratex, leider in de zonweringsindustrie

Sinds de oprichting is Loratex uitgegroeid tot een leider in de zonweringsindustrie. Ons bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan producten op maat en naar wens van de klant. 

Wij kiezen altijd het beste voor onze klanten. Met hoge kwaliteit en nadruk op comfort zorgen we voor een esthetische oplossing voor al uw wensen, zowel voor binnen- als buitenshuis en in de tuin. Dit heeft als extra voordeel dat er een gevoel van veiligheid en privacy wordt gecreëerd, zeker bij een stevig rolluik of rolhekken. 

Al onze zonweringsproducten worden voor u speciaal op maat gemaakt en zijn daardoor altijd afgestemd op uw wensen en situatie. Bovendien is innovatie één van de redenen van ons succes, wat wil zeggen dat u altijd producten ontvangt die voldoen aan de laatste trends en normen. 

Download onze folder

Ontdek onze merken

Ons bedrijf is een grote speler op de markt en deze positie wordt verder benadrukt door de samenwerking met onze partners. Indien u meer informatie wenst over onze partners, kan u een kijkje nemen op onze merkenpagina. Ook onze partners zijn stuk voor stuk leiders op gebied van kwalitatieve zonwering.

over-loratex-3.jpg

Loratex draagt zijn steentje bij aan een beter milieu

Met onze producten dragen wij bij aan een aangenaam milieu. Onze zonwering zorgt ervoor dat er geen ongewenst licht of warmte in huis komt, waardoor het lekker koel blijft in de zomer. In de winter heeft de zonwering een isolerend effect. Het grootste voordeel hiervan is dat er dus kosten bespaard kunnen worden aan onder meer airco of verwarming.

Door het uitgebreid keuzepallet is er voor elke leefomgeving wel een perfecte oplossing en dat zowel op gebied van kleur als design. Bovendien vormt onze zonwering veelal niet alleen een oplossing, maar ook een meerwaarde.

De plaatsing van onze producten gebeurt door vakmannen met ervaring en professionalisme. Zij weten ook het antwoord op al uw vragen, moest u er nog hebben tijdens het plaatsen. Natuurlijk zijn we bij Loratex zelf ook altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Houdt u van comfort, kwaliteit en design?
Dan bent u bij Loratex aan het juiste adres.