Loratex hersteldienst

Vraag een herstelling aan

Heeft u een aanvraag voor een herstelling aan uw zonwering

Bent u op zoek naar een herstelling aan uw zonneschermen, screens, raamdecoratie, rolluiken, zeildoeken, vliegenramen of terrasoverkapping? Reken dan gerust op de kwalitatieve service van Loratex, onze medewerkers komen snel bij u ter plaatse en helpen u zo terug verder.

Vul eenvoudigweg deze vragenlijst in en uw aanvraag is compleet. Hoe meer informatie wij hebben over het product of de situatie, hoe beter we ons kunnen voorbereiden. U mag ook altijd foto’s doorsturen van de situatie. Na het doorsturen van deze vragenlijst zal een van onze servicewerknemers contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Het starttarief voor een reparatie bedraagt € 50. Daarna betaalt u per monteur € 48 per uur. Deze prijs is exclusief de kosten die wij maken voor gebruikte materialen, kosten voor steiger/hoogwerker. Deze kosten van herstelling zijn niet te betalen indien de producten onder garantie vallen en bij ons aangekocht werden.

Indien het product niet door ons gemonteerd werd, kunnen wij uw reparatie verzorgen mits er geen materialen vervangen dienen te worden of wanneer het materialen betreft van door ons gevoerde merken.

Bovengenoemde prijzen zijn steeds exclusief BTW en zijn geldig voor reparaties binnen onze regio (zijnde een straal van 25 kilometer rond Oudenaarde). Bent u op zoek naar een goede hersteldienst voor uw zonwering, reken dan gerust op de ervaring en het vakmanschap van Loratex. 

1. Persoonlijke informatie

2. Productinformatie

3. Gekocht bij Loratex?

4. Omschrijving herstelling

5. Voeg foto's toe aan je omschrijving

(Toegestane types: .JPG en .PNG met een maximale limiet van 2 Mb.)