Rolluiken

rolluik3.jpg

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor een zeker gevoel van veiligheid en privacy en zorgen ook voor wat extra isolatie. Heeft u liever geen manuele bediening, maar een automatische? Geen probleem! U heeft de optie om het rolluik elektrisch bestuurbaar te maken met geïntegreerde motor.

Bij een nieuwbouw worden doorgaans de traditionele inbouw rolluiken gekozen, maar voor renovaties heeft men nog de keuze uit voorzet- en opbouwrolluiken. Elk ontwerp is aangepast maatwerk en wordt door vakmensen uitgevoerd, waardoor er tal van afmetingen, afwerkingen en uitvoeringen mogelijk zijn.

Of u nu kiest voor de pvc of de aluminium versie, u heeft steeds een ruime keuze. Bij de kleur heeft u een uitgebreid keuze assortiment. De kast, onderlat en geleiders, de lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren en u kunt de kleuren combineren zoals u wilt voor de beste uitkomst op uw gevel.

Naast de aangepaste maat en kleurkeuzes heeft u ook keuze uit:

  • Voorzet ruilluiken
  • Opbouw rolluiken
  • Inbouw rolluiken
  • Rolhekken
  • Rolpoorten 

Een vraag over onze rolluiken?

Heeft u nog vragen over onze rolluiken en de verschillende mogelijkheden, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij beantwoorden elke vraag zo snel mogelijk en helpen u graag verder.