Outdoor living

Zonnescherm-b128website1.jpg

Terrasoverkapping met doek

Vergroot uw leefruimte in de tuin met een “Outdoor Living”

Dit kan met een minimalistische aluminium terrasoverkapping met een zon- en waterwerend doek dat werkt op basis van rits-screen technologie. Door een efficiënte opspanning in de zijgeleiders, behoudt het doek een strak oppervlak en is het zeer weerbestendig zonder opwaaiende zijkanten.

Het egale doekoppervlak en de minimale hellingsgraad van 15 cm per meter doet elke regendruppel snel afglijden naar de geïntegreerde afwatering via de steunpalen. In gesloten toestand beschikt u over een lichte, maar robuuste regen-en zonwering.

Met opgerold doek verdwijnt deze lichte overkapping in het decor van uw terras. Zo combineren we het beste van 2 werelden: de flexibiliteit van een knikarmscherm in combinatie met het groter schaduwoppervlak van de terrasoverkapping. Dit met afmetingen van 6 meter op 5 meter en te personaliseren met ledverlichting zijscreens, verwarmingselementen enz.

Terrasoverkapping-B200_Antracietwebsite2.jpg

Terrasoverkapping met lamellen

Heeft u liever een terrasoverkapping met lamellendak, dan stapt u met deze terrasoverkapping zó de wereld van de outdoor-beleving binnen. Dit kan in een basismodel zelfs met handbediening en zonder enige vorm van verlichting of elektrische optie in afmetingen van 6 op 4,5 meter of gekoppeld 17 op 4,5 meter.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk als inbouwdak, alleenstaand, gekoppeld, in ster of L-vorm. Een ideale manier dus om u woonruimte te vergroten in uw tuin.

De lamellen van 16 cm of 21 cm breed zijn roteerbaar tot 135° voor een optimale lichtinval op elk moment van de dag. In sommige modellen zelfs volledig wegschuivend naar één kant met een minimum aan overgehouden dakoppervlak van 13%. Een echte cabrio dus! 

Dankzij de perfecte sluiting van de lamellen op de goten biedt het dak een ideale bescherming tegen regen, en voorkomt het een koude luchtstroom tussen de lamellen en de goten. Deze terrasoverkappingen zijn optioneel uit te rusten met rits-screens, elektrische verwarming en ledverlichting in de lamellen of in de frames.

Terrasoverkapping-loratex-6.jpg

Gekoppelde terrasoverkappingen

Gekoppelde terrasoverkappingen zijn uitermate geschikt voor horecatoepassingen. Zo worden grote oppervlaktes op maat van elk terras overkapt.

Wanneer er teveel wind is, sluit u de screens. Wanneer het donker wordt, maakt u gebruik van de sfeervolle dimbare ledverlichting. En bij kouder weer zorgt u voor aangename stralingswarmte. Allemaal details die er toch voor zorgen dat uw gasten iets langer kunnen blijven tafelen en genieten, dit ongeacht de weersomstandigheden.

Investeren in een terrasoverkapping zal dan ook een toegevoegde waarde betekenen voor uw zaak.

Een vraag over onze outdoor living producten?

Heeft u nog vragen over onze outdoor living collectie, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij beantwoorden elke vraag zo snel mogelij, zowel aangaande de toepassingsmogelijkheden als variaties.